Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Ημερίδα Erasmus+

Εκτύπωση E-mail

Το ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ» στο πλαίσιο υλοποίησης σχεδίου κινητικότητας για προσωπικό Εκπαίδευσης Ενηλίκων, ΚΑ1/Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων, Βασικής Δράσης του Προγράμματος ERASMUS+, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Αναζήτηση Καλών Πρακτικών Σε Θέματα Απεξάρτησης Από Ναρκωτικές Ουσίες Μέσω Του Δικτύου Ecett» την Τρίτη 11/7/2017 και ώρα 12:00 στο χώρο της Ανοικτής Θεραπευτικής Κοινότητας του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ».

Περισσότερα...
 

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2017

Εκτύπωση E-mail
Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με κεντρικό σύνθημα: 
 
Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη, έλα να το φωνάξουμε μαζί!
Περισσότερα...
 

Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ 2017

Εκτύπωση E-mail

H Ομάδα Κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ συμμετέχει στη Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ με μια συναυλία στα γρασίδια της Φιλοσοφικής, την Παρασκευή 19/5, με ώρα έναρξης 21:00. Σας περιμένουμε!

 

Πρόγραμμα Φοιτητικής Εβδομάδας 2017

 

Αποφοίτηση Μελών ΠΕΘΕΑ "ΑΡΓΩ"

Εκτύπωση E-mail

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» σας προσκαλεί στην ετήσια Τελετή Αποφοίτησης των μελών του.

Περισσότερα...
 

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών

Εκτύπωση E-mail

Στις 11-12/5 το ΠΕΘΕΑ "ΑΡΓΩ" συμμετέχει στο επιμορφωτικό πρόγραμμα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών με θέμα «Ναρκωτικά και χρήστες τοξικών ουσιών. Αντιμετώπιση του προβλήματος από την κοινωνική πλευρά και από τον ποινικό νόμο».

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL