Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικων-Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη

Εκτύπωση E-mail

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»  μετά τις 18:00 το απόγευμα σε μια εκδήλωση στην Νέα Παραλία από το Μακεδονία Παλλάς έως το Μέγαρο Μουσικής με κεντρικό σύνθημα

"Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη - έλα να το φωνάξουμε μαζί!"

Κατεβάστε το δελτίο τύπου από εδώ.

 

Περισσότερα...
 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εκτύπωση E-mail

Ακολουθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εξωτερικούς συνεργάτες που θα συμμετάσχουν στην υλοποίηση δράσεων της ΑΣ Σχεδία που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το ΓΝΘ "Γ. Παπανικολάου" Διασυνδεόμενο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, για την εγκεκριμένη πράξη "Τοπικό Σχέδιο Ενσωμάτωσης Πρώην Χρηστών Ουσιών στην Αγορά Εργασίας του Νομού Θεσσαλονίκης".

Έντυπο πρόσκλησης

Αίτηση συμμετοχής

 

Εκδρομή στη Βεργίνα από το Σύλλογο Εθελοντών - Γονέων

Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών - Γονέων του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων "ΑΡΓΩ", διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014. Θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, όπου θα ξεναγηθούμε από επαγγελματία ξεναγό. Κατόπιν θα πάμε στην Παναγία Σουμελά και θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.

Περισσότερα...
 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Εκτύπωση E-mail

Η Διοίκηση του Γ. Ν. Θ. “Γ. Παπανικολάου” Διασυνδεόμενου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων του ΨΝΘ, σε συνεργασία με την 3η & 4η Υ.ΠΕ., το Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο. και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό στην Πλατεία Αριστοτέλους (συμβολή με οδό Βασ. Ηρακλείου), την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, από τις 10:00πμ έως τις 16:00μμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε παρακάτω:

Δελτίο τύπου

Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL