Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Νεα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εκτύπωση E-mail

Ακολουθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εξωτερικούς συνεργάτες που θα συμμετάσχουν στην υλοποίηση δράσεων της ΑΣ Σχεδία που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το ΓΝΘ "Γ. Παπανικολάου" Διασυνδεόμενο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, για την εγκεκριμένη πράξη "Τοπικό Σχέδιο Ενσωμάτωσης Πρώην Χρηστών Ουσιών στην Αγορά Εργασίας του Νομού Θεσσαλονίκης".

Έντυπο πρόσκλησης

Αίτηση συμμετοχής

 

Εκδρομή στη Βεργίνα από το Σύλλογο Εθελοντών - Γονέων

Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών - Γονέων του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων "ΑΡΓΩ", διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014. Θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, όπου θα ξεναγηθούμε από επαγγελματία ξεναγό. Κατόπιν θα πάμε στην Παναγία Σουμελά και θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.

Περισσότερα...
 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Εκτύπωση E-mail

Η Διοίκηση του Γ. Ν. Θ. “Γ. Παπανικολάου” Διασυνδεόμενου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων του ΨΝΘ, σε συνεργασία με την 3η & 4η Υ.ΠΕ., το Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο. και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό στην Πλατεία Αριστοτέλους (συμβολή με οδό Βασ. Ηρακλείου), την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, από τις 10:00πμ έως τις 16:00μμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε παρακάτω:

Δελτίο τύπου

Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος

 

Δράση "Επαφή/30"

Εκτύπωση E-mail

Αρχική Ιδέα / Σκηνοθεσία / Συντονισμός: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μιχαήλ. Με τη συμβολή του εικαστικού Χρήστου Κυριαζίδη και της ψυχολόγου Αναστασίας Κουλιακιώτη.

Το ΕΠΑΦΗ/30 είναι η πρωτοβουλία τεσσάρων νέων ανθρώπων να δημιουργήσουν μία ομάδα από νέους εθελοντές από την πόλη της Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη συμμετοχή τους στη δημιουργία και την παρουσίαση ενός δημόσιου δρώμενου με θέμα την ανθρώπινη επαφή στα πλαίσια του Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Περισσότερα...
 

Πασχαλινό Bazaar στο ΨΝΘ

Εκτύπωση E-mail

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar στον “Πολυχώρο Πολιτισμού” του Γραφείου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων του Διασυνδεόμενου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, από 03 έως 16 Απριλίου  2014.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>