Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Νεα

Σχεδία-Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», του  Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης,  στο πλαίσιο της Πράξης  «Τοπικό Σχέδιο Ενσωμάτωσης Πρώην Χρηστών Ουσιών στην Αγορά Εργασίας του Ν. Θεσσαλονίκης» της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΧΕΔiΑ» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στα  εκπαιδευτικά εργαστήρια (Workshops) με θέμα:

«Η Μη Κατευθυντική Συμβουλευτική Ενθάρρυνσης, στην εφαρμογή βιωματικών Μεθόδων Συμβουλευτικής  και στη μη διάσταση του φύλου στη Συμβουλευτική διαδικασία»

που θα πραγματοποιηθεί  στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 9.00-14.30 στον Σταθμό Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης του Π.Ε.Θ.Ε.Α «ΑΡΓΩ» Γιαννιτσών 52, Θεσσαλονίκης

Τα εργαστήρια (workshops) θα είναι αυτοτελή των 15 ατόμων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ακολουθεί συνημμένα επιστολή και αίτηση συμμετοχής.

 

Πρόσκληση

Επιστολή

Αίτηση συμμετοχής

 

Αποτελέσματα ποδοσφαιρικού τουρνουά "Δευκαλίων 2014"

Εκτύπωση E-mail

Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ, με την εξαιρετική της παρουσία στο γήπεδο κατέκτησε την 1η θέση στο 5ο ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά "Δευκαλίων". Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη!

Εκτύπωση E-mail

Το προσωπικό, τα μέλη του ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ και τα σημαντικά τους πρόσωπα, ευχαριστούν όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26/6/2014.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Μπαμπάδες, μαμάδες, παιδιά, συμμετείχαν με κάθε τρόπο - τρέχοντας, ποδηλατώντας, "ρολλάροντας", ζωγραφίζοντας - στην προσπάθεια να διαδώσουμε το μήνυμα:

"Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη!"

Με την παρουσία τους αυτή, αναγνώρισαν πως η εξάρτηση δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με αυτή, αλλά είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να μας κινητοποιεί όλους.

 

Σας ευχαριστούμε!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Δευκαλίων 2014

Εκτύπωση E-mail

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικων-Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη

Εκτύπωση E-mail

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»  μετά τις 18:00 το απόγευμα σε μια εκδήλωση στην Νέα Παραλία από το Μακεδονία Παλλάς έως το Μέγαρο Μουσικής με κεντρικό σύνθημα

"Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη - έλα να το φωνάξουμε μαζί!"

Κατεβάστε το δελτίο τύπου από εδώ.

 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>