Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Νεα

16o Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας

Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο του 16ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ψυχολογικής Έρευνας για τα Άτομα, τους Θεσμούς και την Κοινωνία θα πραγματοποιηθεί συμπόσιο με θέμα "Αναζητώντας σύγχρονες απαντήσεις στο πρόβλημα της κατάχρησης ψυχοτρόπων ουσιών. Το παράδειγμα του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ»".

Περισσότερα...
 

Δίικτυο Συν+Εργασία: Σεμινάρια Συμβουλευτικής

Εκτύπωση E-mail

Το Δίκτυο των θεραπευτικών προγραμμάτων της Θεσσαλονίκης «Συν+ Εργασία για την Εργασία» , με εκπαιδευτή τον εθελοντή συνεργάτη, κ. Μαυροκορίδη Γιάννη, ιδιοκτήτη της εταιρίας συμβουλευτικής επιχειρήσεων CROSS- Business Training, οργάνωσε σειρά σεμιναρίων συμβουλευτικής για τα μέλη θεραπείας και επανένταξης των προγραμμάτων απεξάρτησης .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Μαυροκορίδη καθώς ανταποκρίθηκε θερμά και άμεσα στην ανάγκη για πρόσθετη υποστήριξη στα θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την απασχόληση.

Περισσότερα...
 

Εκδήλωση για την ονομασία του κτιρίου του ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ

Εκτύπωση E-mail

Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος. 

 

 

MUS.I.C.D.A.RE 3ος κύκλος σεμιναρίων

Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο MUS.I.C.D.A.RE-Music in Creative Detoxification and Rehabilitation (Grant Agreement No 2015‐1‐EL01‐KA204‐014013), το οποίο υλοποιείται μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ως Εθνικής Μονάδας Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+, Δράση KA2 Εκπαίδευση Ενηλίκων και ειδικότερα στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο Διεθνικές Δραστηριότητες Μάθησης/ Διδασκαλίας /Κατάρτισης, Πνευματικά Δικαιώματα 06 «Υλοποίηση 7ήμερων Σεμιναρίων»​ ​σας προωθούμε πρόσκληση και αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση του 3ου κύκλου των 7ήμερων σεμιναρίων στο Brighton U.K., 18-24 Απριλίου 2017.

 

Πρόσκληση Music Dare Αίτηση


 

Κοπή πίτας συλλόγου εθελοντών-γονέων

Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών – Γονέων του προγράμματος εναλλακτικής Θεραπείας «Αργώ» προσκαλεί τους γονείς, τα παιδιά και φίλους του προγράμματος στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017ώρα 8:00μμ στην ταβέρνα «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» στο Ρετζίκι.

Τηλ. ταβέρνας 2310 674200

Τιμή πρόσκλησης 13€ με πλήρες μενού και ποτό.

 

Σας περιμένουμε όλους

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Για την μετάβαση Λεωφορείο ΟΑΣΘ αριθμ 57, γραμμή Ερμού - Ασβεστοχώρι αφετηρία ΕΡΜΟΥ και Βενιζέλου μπροστά στον παλιό Φωκά, κατεβαίνουμε στη στάση ΑΝΑΤΟΛΗ.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>