Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ 2017

Εκτύπωση E-mail

H Ομάδα Κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ συμμετέχει στη Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ με μια συναυλία στα γρασίδια της Φιλοσοφικής, την Παρασκευή 19/5, με ώρα έναρξης 21:00. Σας περιμένουμε!

 

Πρόγραμμα Φοιτητικής Εβδομάδας 2017

 

Αποφοίτηση Μελών ΠΕΘΕΑ "ΑΡΓΩ"

Εκτύπωση E-mail

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» σας προσκαλεί στην ετήσια Τελετή Αποφοίτησης των μελών του.

Περισσότερα...
 

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών

Εκτύπωση E-mail

Στις 11-12/5 το ΠΕΘΕΑ "ΑΡΓΩ" συμμετέχει στο επιμορφωτικό πρόγραμμα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών με θέμα «Ναρκωτικά και χρήστες τοξικών ουσιών. Αντιμετώπιση του προβλήματος από την κοινωνική πλευρά και από τον ποινικό νόμο».

 

16o Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας

Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο του 16ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ψυχολογικής Έρευνας για τα Άτομα, τους Θεσμούς και την Κοινωνία θα πραγματοποιηθεί συμπόσιο με θέμα "Αναζητώντας σύγχρονες απαντήσεις στο πρόβλημα της κατάχρησης ψυχοτρόπων ουσιών. Το παράδειγμα του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ»".

Περισσότερα...
 

Δίικτυο Συν+Εργασία: Σεμινάρια Συμβουλευτικής

Εκτύπωση E-mail

Το Δίκτυο των θεραπευτικών προγραμμάτων της Θεσσαλονίκης «Συν+ Εργασία για την Εργασία» , με εκπαιδευτή τον εθελοντή συνεργάτη, κ. Μαυροκορίδη Γιάννη, ιδιοκτήτη της εταιρίας συμβουλευτικής επιχειρήσεων CROSS- Business Training, οργάνωσε σειρά σεμιναρίων συμβουλευτικής για τα μέλη θεραπείας και επανένταξης των προγραμμάτων απεξάρτησης .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Μαυροκορίδη καθώς ανταποκρίθηκε θερμά και άμεσα στην ανάγκη για πρόσθετη υποστήριξη στα θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την απασχόληση.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL