Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Εκτύπωση E-mail

Η Διοίκηση του Γ. Ν. Θ. “Γ. Παπανικολάου” Διασυνδεόμενου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων του ΨΝΘ, σε συνεργασία με την 3η & 4η Υ.ΠΕ., το Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο. και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό στην Πλατεία Αριστοτέλους (συμβολή με οδό Βασ. Ηρακλείου), την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, από τις 10:00πμ έως τις 16:00μμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε παρακάτω:

Δελτίο τύπου

Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος

 

Δράση "Επαφή/30"

Εκτύπωση E-mail

Αρχική Ιδέα / Σκηνοθεσία / Συντονισμός: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μιχαήλ. Με τη συμβολή του εικαστικού Χρήστου Κυριαζίδη και της ψυχολόγου Αναστασίας Κουλιακιώτη.

Το ΕΠΑΦΗ/30 είναι η πρωτοβουλία τεσσάρων νέων ανθρώπων να δημιουργήσουν μία ομάδα από νέους εθελοντές από την πόλη της Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη συμμετοχή τους στη δημιουργία και την παρουσίαση ενός δημόσιου δρώμενου με θέμα την ανθρώπινη επαφή στα πλαίσια του Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Περισσότερα...
 

Πασχαλινό Bazaar στο ΨΝΘ

Εκτύπωση E-mail

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar στον “Πολυχώρο Πολιτισμού” του Γραφείου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων του Διασυνδεόμενου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, από 03 έως 16 Απριλίου  2014.

Περισσότερα...
 

Αποφοίτηση μελών του ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ 2014

Εκτύπωση E-mail


Για μία ακόμη χρονιά το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», του Γενικού Νοσοκομείου  « Γ. Παπανικολάου» διασυνδεόμενο Ειδικό Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, γιορτάζει την ολοκλήρωση μιας  μακρόχρονης και δύσκολης προσπάθειας απεξάρτησης των μελών του.

Την Τετάρτη 19/03/14 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρήστος Τσακίρης» Δήμου Παύλου Μελά, σας καλούμε σε μια τελετή αποφοίτησης, γεμάτη με δημιουργικότητα συναίσθημα και συγκίνηση.

Περισσότερα...
 

Ευχαριστήριο

Εκτύπωση E-mail

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ»

την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 14:00 – 19:00 στο ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

διοργάνωσε μια συνάντηση συνεργασίας των συλλόγων Γονέων και Σημαντικών Προσώπων των Προγραμμάτων Απεξάρτησης της πόλης μας  όπου και μίλησαν ανοιχτά για τα βιώματα , τους προβληματισμούς , τους στόχους τους και την αντιμετώπιση των προγραμμάτων απεξάρτησης από την κοινωνία σε μια συζήτηση με όσους παρευρέθησαν.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:

Σύλλογος Γονέων ΚΕΘΕΑ «ΙΘΑΚΗ – ΑΝΑΔΥΣΗ»

Σύλλογος Γονέων «ΔΕΛΦΟΙ» - Πρόγραμμα «ΙΑΝΟΣ»

Σύλλογος Γονέων ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ»

 

στο Πάρκο «ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ» η Ομάδα Κρουστών ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ» και το Εργαστήρι τέχνης  ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ από τις 18:00 και μέχρι αργά το βράδυ έδωσαν την παρουσία τους με διάφορα δρώμενα αφιερωμένα στην «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ».

 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και που πάντα στηρίζετε τις προσπάθειές μας.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL