Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη!

Εκτύπωση E-mail

Το προσωπικό, τα μέλη του ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ και τα σημαντικά τους πρόσωπα, ευχαριστούν όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26/6/2014.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Μπαμπάδες, μαμάδες, παιδιά, συμμετείχαν με κάθε τρόπο - τρέχοντας, ποδηλατώντας, "ρολλάροντας", ζωγραφίζοντας - στην προσπάθεια να διαδώσουμε το μήνυμα:

"Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη!"

Με την παρουσία τους αυτή, αναγνώρισαν πως η εξάρτηση δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με αυτή, αλλά είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να μας κινητοποιεί όλους.

 

Σας ευχαριστούμε!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Δευκαλίων 2014

Εκτύπωση E-mail

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικων-Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη

Εκτύπωση E-mail

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»  μετά τις 18:00 το απόγευμα σε μια εκδήλωση στην Νέα Παραλία από το Μακεδονία Παλλάς έως το Μέγαρο Μουσικής με κεντρικό σύνθημα

"Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη - έλα να το φωνάξουμε μαζί!"

Κατεβάστε το δελτίο τύπου από εδώ.

 

Περισσότερα...
 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εκτύπωση E-mail

Ακολουθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εξωτερικούς συνεργάτες που θα συμμετάσχουν στην υλοποίηση δράσεων της ΑΣ Σχεδία που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το ΓΝΘ "Γ. Παπανικολάου" Διασυνδεόμενο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, για την εγκεκριμένη πράξη "Τοπικό Σχέδιο Ενσωμάτωσης Πρώην Χρηστών Ουσιών στην Αγορά Εργασίας του Νομού Θεσσαλονίκης".

Έντυπο πρόσκλησης

Αίτηση συμμετοχής

 

Εκδρομή στη Βεργίνα από το Σύλλογο Εθελοντών - Γονέων

Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών - Γονέων του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων "ΑΡΓΩ", διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014. Θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, όπου θα ξεναγηθούμε από επαγγελματία ξεναγό. Κατόπιν θα πάμε στην Παναγία Σουμελά και θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL