Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΨΝΘ

Εκτύπωση E-mail

 

Στον “Πολυχώρο Πολιτισμού” του Γ.Ε.Π.Ε. & ΚΔ. θα λειτουργεί από τις 12 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2014 Χριστουγεννιάτικο  Bazaar και θα εκτίθενται:

Περισσότερα...
 

Παζάρι "Μεταχειρισμένων"

Εκτύπωση E-mail

Ο Σύλλογος Φίλων του Προγράμματος τα συγκέντρωσε, τα μέλη μας τα επιδιόρθωσαν, τα ανακαίνισαν, τα

προετοίμασαν, το Πρόγραμμα σας τα προσφέρει.

Έπιπλα, Διακοσμητικά,  είδη Πρώτης Ανάγκης, Ρούχα, Παιχνίδια, Βιβλία σας περιμένουν από 28/11/14 μέχρι

12/12/14 στο χώρο του ΓΕΠΕΚΔ, εντός Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, από τις 10:00 έως τις 12:30 κάθε εργάσιμη μέρα.

Περισσότερα...
 

Πρόσκληση για εκπαιδευτικά εργαστήρια

Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», του  Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης,  στο πλαίσιο της Πράξης  «Τοπικό Σχέδιο Ενσωμάτωσης Πρώην Χρηστών Ουσιών στην Αγορά Εργασίας του Ν. Θεσσαλονίκης» της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΧΕΔiΑ» με κωδικό ΟΠΣ 375989, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στα  εκπαιδευτικά εργαστήρια (Workshops) με θέμα:

«Η Μη Κατευθυντική Συμβουλευτική Ενθάρρυνσης, στην εφαρμογή βιωματικών Μεθόδων Συμβουλευτικής  και στη μη διάσταση του φύλου στη Συμβουλευτική διαδικασία»

που θα πραγματοποιηθούν  την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 9.00-14.30 στην Θεραπευτική Κοινότητα του Π.Ε.Θ.Ε.Α «ΑΡΓΩ» Λαγκαδά 196, Σταυρούπολη

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Αίτηση Συμμετοχής

Πρόσκληση

Επιστολή

 

Σχεδία-Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», του  Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης,  στο πλαίσιο της Πράξης  «Τοπικό Σχέδιο Ενσωμάτωσης Πρώην Χρηστών Ουσιών στην Αγορά Εργασίας του Ν. Θεσσαλονίκης» της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΧΕΔiΑ» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στα  εκπαιδευτικά εργαστήρια (Workshops) με θέμα:

«Η Μη Κατευθυντική Συμβουλευτική Ενθάρρυνσης, στην εφαρμογή βιωματικών Μεθόδων Συμβουλευτικής  και στη μη διάσταση του φύλου στη Συμβουλευτική διαδικασία»

που θα πραγματοποιηθεί  στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 9.00-14.30 στον Σταθμό Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης του Π.Ε.Θ.Ε.Α «ΑΡΓΩ» Γιαννιτσών 52, Θεσσαλονίκης

Τα εργαστήρια (workshops) θα είναι αυτοτελή των 15 ατόμων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ακολουθεί συνημμένα επιστολή και αίτηση συμμετοχής.

 

Πρόσκληση

Επιστολή

Αίτηση συμμετοχής

 

Αποτελέσματα ποδοσφαιρικού τουρνουά "Δευκαλίων 2014"

Εκτύπωση E-mail

Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ, με την εξαιρετική της παρουσία στο γήπεδο κατέκτησε την 1η θέση στο 5ο ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά "Δευκαλίων". Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες!

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL