Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Νικώντας την εξάρτηση, κερδίζοντας τη ζωή

Εκτύπωση E-mail

Το Π.Ε.Θ.Ε.Α. "ΑΡΓΩ" συμμετέχει στο διήμερο φεστιβάλ του Α.Π.Θ. "Νικώντας την εξάρτηση, κερδίζοντας τη ζωή" την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Θα παρουσιαστούν δουλειές από τις δημιουργικές ομάδες των εικαστικών, της ψηφιακής ενδυνάμωσης, των κρουστών και του μαύρου θεάτρου.

Αφίσα | Πρόγραμμα

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση για συμμετοχή και παρακολούθηση του δεύτερου κύκλου υλοποίησης του 7ήμερου σεμιναρίου, ο οποίος θα διεξαχθεί 14-19 Νοεμβρίου 2016 στο Πανεπιστήμιο της Nimes, στην πόλη Nimes της Γαλλίας, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “MUS.I.C.D.A.RE- Στρατηγική σύμπραξη και εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση της μουσικής ως συμπληρωματικής θεραπευτικής προσέγγισης στη διαδικασία απεξάρτησης και επανένταξης εξαρτημένων ατόμων από ναρκωτικές ουσίες”.

Σημείωση: Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών για το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης είναι η 13η Οκτωβρίου 2016.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντοςΑίτηση

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2016

Εκτύπωση E-mail

 

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί την Κυριακή 26/06/2016 και ώρα 19:00 στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στην εκδήλωση «Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη. Έλα να το φωνάξουμε μαζί».

Περισσότερα...
 

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ 2016

Εκτύπωση E-mail

 

BINTEO ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Εκτύπωση E-mail

 

Τα παρακάτω βίντεο έχουν δημιουργηθεί στα πλαίσια της ομάδας  ψηφιακής ενδυνάμωσης του ΑΡΓΩ

https://drive.google.com/file/d/0B0107G8N-xS-QTVZb29FcDQxdjQ/view

https://drive.google.com/file/d/0B0107G8N-xS-c0NZWnpETHNqTkU/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B0107G8N-xS-X3AyeGRjQzNzMUU/view?usp=sharing

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL