Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Απολογισμός Έργου 2016

Εκτύπωση E-mail

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τον απολογισμό έργου του ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ για το έτος 2016.

Απολογισμός Έργου 2016 (αρχείο pdf)

 Annual Report 2016 (αρχείο pdf)

 

MUS.I.C.D.A.RE 3ος κύκλος σεμιναρίων

Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο MUS.I.C.D.A.RE-Music in Creative Detoxification and Rehabilitation (Grant Agreement No 2015‐1‐EL01‐KA204‐014013), το οποίο υλοποιείται μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ως Εθνικής Μονάδας Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+, Δράση KA2 Εκπαίδευση Ενηλίκων και ειδικότερα στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο Διεθνικές Δραστηριότητες Μάθησης/ Διδασκαλίας /Κατάρτισης, Πνευματικά Δικαιώματα 06 «Υλοποίηση 7ήμερων Σεμιναρίων»​ ​σας προωθούμε πρόσκληση και αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση του 3ου κύκλου των 7ήμερων σεμιναρίων στο Brighton U.K., 18-24 Απριλίου 2017.

 

Πρόσκληση Music Dare Αίτηση


 

Κοπή πίτας συλλόγου εθελοντών-γονέων

Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Εθελοντών – Γονέων του προγράμματος εναλλακτικής Θεραπείας «Αργώ» προσκαλεί τους γονείς, τα παιδιά και φίλους του προγράμματος στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017ώρα 8:00μμ στην ταβέρνα «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» στο Ρετζίκι.

Τηλ. ταβέρνας 2310 674200

Τιμή πρόσκλησης 13€ με πλήρες μενού και ποτό.

 

Σας περιμένουμε όλους

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Για την μετάβαση Λεωφορείο ΟΑΣΘ αριθμ 57, γραμμή Ερμού - Ασβεστοχώρι αφετηρία ΕΡΜΟΥ και Βενιζέλου μπροστά στον παλιό Φωκά, κατεβαίνουμε στη στάση ΑΝΑΤΟΛΗ.

 

Νικώντας την εξάρτηση, κερδίζοντας τη ζωή

Εκτύπωση E-mail

Το Π.Ε.Θ.Ε.Α. "ΑΡΓΩ" συμμετέχει στο διήμερο φεστιβάλ του Α.Π.Θ. "Νικώντας την εξάρτηση, κερδίζοντας τη ζωή" την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Θα παρουσιαστούν δουλειές από τις δημιουργικές ομάδες των εικαστικών, της ψηφιακής ενδυνάμωσης, των κρουστών και του μαύρου θεάτρου.

Αφίσα | Πρόγραμμα

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση για συμμετοχή και παρακολούθηση του δεύτερου κύκλου υλοποίησης του 7ήμερου σεμιναρίου, ο οποίος θα διεξαχθεί 14-19 Νοεμβρίου 2016 στο Πανεπιστήμιο της Nimes, στην πόλη Nimes της Γαλλίας, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “MUS.I.C.D.A.RE- Στρατηγική σύμπραξη και εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση της μουσικής ως συμπληρωματικής θεραπευτικής προσέγγισης στη διαδικασία απεξάρτησης και επανένταξης εξαρτημένων ατόμων από ναρκωτικές ουσίες”.

Σημείωση: Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών για το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης είναι η 13η Οκτωβρίου 2016.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντοςΑίτηση

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL