Εγγραφή στο Newsletter

ΕλληνικάEnglish

Συμμετοχή της Ομάδας Κρουστών στο Earthdance Thessaloniki 2009

Εκτύπωση E-mail

Η ομάδα κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ θα συμμετάσχει στη διοργάνωση Earthdance Thessaloniki 2009 στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00, στην παραλία Θεσσαλονίκης (περιοχή Μεγάλου Αλεξάνδρου, στάση Στρατηγείο). Περισσότερες πληροφορίες για το Earthdance μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.myspace.com/earthdance_thessaloniki.

 

Συμμετοχή της Ομάδας Κρουστών στην εκδήλωση της Electro World

Εκτύπωση E-mail

Η Ομάδα Κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που θα γίνει για την επέτειο των 2 ετών παρουσίας της αλυσίδας Electro World στην Ελλάδα, η οποία είναι αφιερωμένη στην "πάλη" κατά των ναρκωτικών.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στις 20:00 στο κατάστημα Electro World στην Πυλαία. (Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου - στάση ΙΚΕΑ)

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Π.Α.: 210 6453602, Ιωάννα Αμαξοπούλου 6957 833220, Μαρία Φώτου 6948 517206

 

Επιστημονική Διημερίδα

Εκτύπωση E-mail
Πρόγραμμα Επιστημονικής Διημερίδας "Δίκαιο και Κοινωνία, Ζητήματα Εξαρτήσεων και Ψυχιατροδικαστικής." 22-23 Μαΐου 2009
 

Εγκαίνια Γηπέδου

Εκτύπωση E-mail

Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει τη Δευτέρα 23/03/2009 και ώρα 12η μεσημβρινή, το γήπεδο ποδοσφαίρου 7x7, που κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, σε χώρο που διέθεσε το Νοσοκομείο μας.

 

Τελετή Αποφοίτησης 2009

Εκτύπωση E-mail

Ολοκληρώνοντας το ταξίδι με την «ΑΡΓΩ», τα μέλη μας συνεχίζουν στο μονοπάτι της ελπίδας κι εμείς θα επιθυμούσαμε να συμμετέχετε στην τελετή αποφοίτησης τους, την 4η/3ου/09 και ώρα 18.30 μμ. Στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης.
Οι ομάδες Κρουστών, «Μαύρου Θεάτρου», και Ραδιοφωνίας του προγράμματος, θα τους τιμήσουν παρουσιάζοντας μέρος της «δουλειάς» τους, ενώ στη συνέχεια σε μια φιλική συγκέντρωση-δεξίωση θα κόψουμε τη βασιλόπιτα μας.

Με εκτίμηση,
Ο Επιστημονικά  Υπεύθυνος

Dr. Γεωργάκας Παναγιώτης
Νευρολόγος Ψυχίατρος

Αν. Διευθυντής Ε.Σ.Υ.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 21 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL